Πάνω Frame [668xX]
ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΈΚΘΕΣΗ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κατασκευαστές
Κατηγορίες
Πληροφορίες
Τρόποι Αποστολής-Παράδοσης
Newsletter Περισσότερα
facebook

Προφίλ
 

Το φαρμακείο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΥΚΟΥΔΗΣ στην περιοχή της Βούλας δραστηριοποιείται στο χώρο των φαρμάκων από το 1991. Στις 28/08/1991 ανοίξαμε το φαρμακείο μας. Τα χρόνια εκείνα στην ευρύτερη περιοχή υπήρχαν μόνο 6 φαρμακεία. Μετά από 7 χρόνια, το Μάρτιο του 1999 το φαρμακείο μεταφέρθηκε στη σημερινή του θέση, στο κέντρο της Βούλας, στον πεζόδρομο Ποσειδώνος, αριθ. 12.

Πολύ γρήγορα μάθαμε τις ανάγκες των πελατών μας και με εξειδικευμένο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό καταφέραμε να δημιουργήσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης.
Οι καινοτόμες εφαρμογές και προτάσεις που από τα πρώτα μας χρόνια εφαρμόσαμε, μας έδωσαν την δυνατότητα να βρεθούμε δίπλα στους συνανθρώπους μας και να προσφέρουμε οτιδήποτε χρειάζονται την στιγμή που το χρειάζονται.

Σταθερά παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες δίνοντας όλες τις απαραίτητες συμβουλές που απορρέουν από τις επιστημονικές μας γνώσεις αλλά και την πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο της υγείας.
Η ενημέρωση μας σε όλα τα θέματα υγείας και η συνεχής μας εκπαίδευση σε προϊόντα και νέες εφαρμογές κατατάσσουν το φαρμακείο μας ως ένα από τα πιο σύγχρονα και κατάλληλα για να καλύψουμε τις ολοένα και πιο απαιτητικές ανάγκες της καθημερινότητας μας.

Εργαζόμαστε με συνέπεια, υπευθυνότητα και σεβασμό στον πελάτη μας, με στόχο να βρισκόμαστε καθημερινά δίπλα στην κάθε ανάγκη του.
Το Φαρμακείο δεν είναι απλώς ένας χώρος πώλησης φαρμάκων αλλά ένα σημείο αναφοράς, όπου οι άνθρωποι συναντούν το φίλο τους φαρμακοποιό και του εκμυστηρεύονται τα προβλήματα της υγείας τους.
Ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη των πελατών μας και πιστοί στους αρχικούς μας στόχους, δημιουργήσαμε και προσφέρουμε στους πελάτες μας την Κάρτα Μέλους “Φαρμακείο Λυκούδης” όπου προσφέρουμε πόντους και προνόμια σε οποιαδήποτε αγορά των προϊόντων του φαρμακείου μας.

Ακολουθώντας τους ρυθμούς εξέλιξης και τις νέες τάσεις της αγοράς εμπλουτίζουμε καθημερινά τις λίστες των προϊόντων μας με νέα φαρμακευτικά αλλά και καλλυντικά προϊόντα.
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα farmakeio-lykoudis.gr ανοίγει πύλες επικοινωνίας και ενημέρωσης με την αγορά, μέσω του διαδικτύου σε μια προσπάθεια να καλύψουμε όσο το δυνατόν περισσότερες ανάγκες των πελατών μας.

Το E-SHOP διαθέτει πληθώρα προϊόντων υψηλής ποιότητας όπως καλλυντικά, συμπληρώματα διατροφής, αντηλιακά, βιταμίνες, αδυνατιστικά, βρεφικά είδη, διαγνωστικά τεστ, βιολογικά προϊόντα, κ.λ.π. από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες του χώρου, αλλά και στις καλύτερες τιμές τις αγοράς.

Σε καθημερινή βάση θα βρείτε και επώνυμα προϊόντα σε καταπληκτικές τιμές αλλά και μοναδικές προσφορές.

Mε εκτίμηση,
Γιώργος Λυκούδης Φαρμακοποιός,
Απόφοιτος Φαρμακευτικής Σχολής Αθήνας

Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Προσφορές Περισσότερα
Banner Δεξί 1 [200xX]
Banner Δεξί 2
Banner Δεξί 3
SSL Certificates